nastała świetność
łatwiejsze jest teraz spłacanie rat za mieszkanie
długim wyciągiem nikt się nie przejmuje
wszystkie drogi prowadzą do raju wietrznego
bez klimatyzacji
klimatronik to koszt górnego rzędu
złotych zębów
po śmierci wyrwą je cążkami a ścierwo zakopią i rzucą gerbery
przypadkowo zadeptane przez wieprzki
słowa należy malować tanimi farbami
resztę przepić zanim pójdzie się do stacji krwiodawstwa
w której gruba pielęgniarka wszystko zmaca
rzeczy widzialne i niewidzialne
przepocone
z nierozsmarowaną metką
"klimatronik" - majn got! jak klimakterium!
"złotych zębów
po śmierci wyrwą je cążkami a ścierwo zakopią i rzucą gerbery" - doprawdy uroczo, jakim sposobem wyznacza się wartość człowieka. no ale cóż... u niektórych już tak jest, że to, co mają najcenniejsze, to zęby!
la la la
resztę przepić" - a ponoć słów nie prostytuuje się bezkarnie. A jak się nie prostytuuje bezkarnie, to się w końcu z głodu umiera.
przepocone
to biorę.