W poezji też jest kryzys

Krystian T.

 

nikt nie kupuje naszych spranych idei
a jeszcze niedawno chcieli traktować 
odplamiaczem

nędzne sprzedawczyki rozdaliby
jak zwykłe ulotki za grosze pod
supermarketem

nie liczą się z naszym człowiekiem

Krystian T.
Krystian T.
Wiersz · 21 kwietnia 2010
anonim
  • kulkinamole
    Jeśli "sprzedawczyki", to nie "rozdałyby"?

    Oprócz tej małej wątpliwości, całość do mnie nie trafia. Umotywować nie potrafię.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Ce.
    tak, nie liczą się. to ostatnie zdanie bardzo prawdziwe.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    dzięki S.:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Ir
    ......"nie liczą się z naszym człowiekiem"....bo może ten "nie nasz" jest lepszy?
    Jakoś tak przechodzę obok wiersza.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    nie kazdy musiał to poczuć na swojej skórze... może i dobrze...

    Dzięki za obecność :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Wywrotowcy!!! Tajne służby doniosły mi, iż Krystian obchodzi dziś urodziny. Wkroczył do grona starców. Złóżmy mu wszyscy szczere kondolencje.
    Znaczy się... życzenia. :D

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    nie!!! ja cię zniszczę!!! no może nie teraz...

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Najlepsiejszego, Staruszku! ;)

    I nie strasz mnie już tak. Tu ''zniszczę'', tam ''lanie''.... w nerwicę wpadnę!

    · Zgłoś · 14 lat
  • Rita
    Huuraaa, huuraaaa!!! Niech nam żyje duuuuuuużo lat i pięknie płodzi.Wiersze (też:))).
    Wszystkiego wspaniałego Krystku!! Buziaki serdeczne.:)

    · Zgłoś · 14 lat
Wszystkie komentarze