Szepcze: przyjdź
Jak po deszczu słońce
Jak po burzy tęcza
Jak po nocy dzień
Tak i Ty
Przyjdź
Po smutku
Po łzach
Po stracie wiary
Mówię: przyjdź
Bo ty nadajesz życiu sens
Bo Ty prowadzisz do celu
Bo Ty popychasz do czynu
Rozświetlasz duszę
Jak słońce
Jesteś pragnieniem
Jak deszcz na pustyni
Krzyczę: przyjdź!
Bo bez Ciebie nie chce żyć