So don't touch me 'cause I'm electric
And if you touch me you'll get shocked!
Beastie Boys
miło jest oporządzać rybę gdy ma tylko jedną ość
usta w wołaczu przebywają z tobą
w jednej pigułce lawina pnie się w górę po stromych
zboczach zaszczyt
płatki kocha-nie kocha pod poduszką
pustostan do wypełnienia dla którego nikt nia pada na sygnał
na kolana