O SPRAWACH PRZYZIEMNYCH

Jakint

 

So don't touch me 'cause I'm electric
And if you touch me you'll get shocked!

Beastie Boys

 

miło jest oporządzać rybę gdy ma tylko jedną ość
usta w wołaczu przebywają z tobą

w jednej pigułce lawina pnie się w górę po stromych
zboczach zaszczyt  

płatki kocha-nie kocha pod poduszką
pustostan do wypełnienia dla którego nikt nia pada na sygnał

na kolana

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Jakint
Jakint
Wiersz · 22 kwietnia 2010
anonim
Wszystkie komentarze