robię się coraz głupsza
dziwaczeję chodząc po dachu
i szukam swoich snów
wyrytych na skórze
po prostu błądzę fiksuję
jakbym wierzyła że mogę biegać po słońcu
a moje nogi są dłońmi
a dłonie głową
nie rozumiem myśli nie
chcę szukać sensu
i bawię się w pytania
bez odpowiedzi
dziwaczeję chodząc po dachu
i szukam swoich snów
wyrytych na skórze
po prostu błądzę
fiksuję
jakbym wierzyła że mogę biegać po słońcu
a moje nogi są dłońmi (...)
nie rozumiem myśli
nie chcę szukać sensu (...)
bawię się w pytania (..)"
dziękuję za opinię.
To przez te moje latanie pół metra nad ziemią.
Dziękuję, Oli, że pilnujesz mojej dokładności :)