Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
palukse
Zastanawia mnie twoja twarz
Zastanawia mnie twoja twarz
palukse
kanapki ze smalcem ...
s malcem pokazuje ...
małym palcem ...
idąca matka ...
z malcem ...
Lubię
palukse
Wiersz · 16 stycznia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści