Zastanawia mnie twoja twarz

palukse

kanapki ze smalcem ...
s malcem pokazuje ...
małym palcem ...
idąca matka ...
z malcem ...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
palukse
palukse
Wiersz · 16 stycznia 2001
anonim