kalendarz
odrzucam wstecz przepisy na szybkie dania
w ułamku sekundy talerze stają się zimne
koty z cepelii
głodne
do
czekam swojej choroby
wieńcowej
z odbitym na policzku szwem
REZYSTANCJA
Jakint
Jakint
Wiersz
·
1 maja 2010
lubuję sobie posiedzieć u ciebie:)
pozdrawiam.