interpunkcja

Alexis

znak zapyatnia

ile on znaczy przy pytaniu >czy mnie kochasz<

kropka w odpowiedzi po prostu mnie śmieszy

 

a jednak my przez życie idziemy pytań tysiace zadając

a kropki w odpowiedzi za wszystko i za nic dostając

 

miłość - ile to znaczy

miłość do niej i do niego

miłość jest jedynie częścią tego, co czujemy do lubego

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Alexis
Alexis
Wiersz · 1 maja 2010
anonim
  • Kasia     Czyżewska
    trudne figury - miłość, kochasz,
    trudny rym i szyk przestawny. czekam na kolejny.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Ir
    ....zadając - dostając.................za dużo miłości w miłości......do tego ...luby.
    Przechodzę obok wiersza.

    · Zgłoś · 14 lat temu