poeci

Koniczyna

Nieszczęśni poeci
Którzy mają wszystko
Oprócz iskry talentu
Depcząc nieczułe kamienie chodników
Rozważają okrucieństwo jałowych dusz
Próbują zapomnieć
O tych wszystkich strasznych
Kwaśnych deszczach
I o tym, że tak naprawdę
Nie mają nic do powiedzenia
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 16 stycznia 2001
anonim