Literatura

Promieniowanie radioaktywne (wiersz)

kasandra

w odpowiedzi na pracę graficzną Nataniela Berga ,,Bateria "

świecisz w ciemnościach

fluorescencyjnie

przeładowana bateria

 

w ostrym świetle

rozmywa się wszystko

co bliskie

 

niszczysz ... aktywnie

 

durak(cel)


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 5 maja 2010, 19:10
ale brak tego zaczepienia odbiorcy w obrazie. jeśli to praca obliczona na interakcje - tak na mnie nie zadziałała.
kasandra 5 maja 2010, 20:49
Rozumiem ; rozszerzyłam zajawkę, aby wskazać adres- praca jest na tym portalu do wglądu. : )
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 6 maja 2010, 11:29
można linkę zawiesić w zajawce... mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że tekst powinien funkcjonować samoistnie... obraz może rozszerzać i nadawać nowe sensy ale nie może być drugim filarem, bez którego nie poniesiemy treści.
Ir
Ir 6 maja 2010, 11:43
Chyba się ten "urak(cel)" wyczerpał. Nie zapłonęło.
kasandra 6 maja 2010, 17:05
To taki żartobliwy komentarz do pracy graficznej znajomego...Oj, wyczerpał się biedak, wyczerpał... Pozdrawiam Kasiu i Ir. Mam nadzieję, że Autor grafiki nie natrze mi uszu, jak tu trafi... ; )
przysłano: 5 maja 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca