krzyczy
zegar wyrzuca na brzegi noc
niespełnione marzenia odliczają czas
kłują
przerażone nawiązują porozumienie z podświadomością
budzą godziny o ludzkich dłoniach
krzyczy
zegar wyrzuca na brzegi noc
niespełnione marzenia odliczają czas
kłują
przerażone nawiązują porozumienie z podświadomością
budzą godziny o ludzkich dłoniach
zazwyczaj nie przemawiają do mnie takie krótkie wiersze, ale ten ma świetny klimat. pozdrawiam i dziękuję za obecność u mnie : )
Jak na tak krótki wiersz to za dużo tu czasowników, to tak w kwestii formy.
Pozdrawiam.