wódka
tylko to poecie zostało.
wódka
i na chuj poecie pisać wiersze skoro kobieta
nie rozumie.
wódka
kolejny kieliszek?
bliżej piekła i tak być nie można Lucyferku.
wódka
tylko poecie za drogo pewnie zaraz przejdziemy do Wiśnii.
wódka
skoro nalegasz szcześliwy Prozaiku.
wódka
pamiętasz tą pierwszą,
która "nie"?
wódka
wybacz poecie.
i nie ma już wódki
i nie ma poety
on zawisł na sznurze...
niestety.
***
szatnia
szatnia
Wiersz
·
7 maja 2010
-
Tomasz Smogórno smutna pointa.
-
Anonimowy Użytkownikhttp://www.youtube.com/watch?v=AbcwOHvoZ...
-
JakintZa Kasią.
-
Dominika Ciechanowiczaha. puenta trochę skopała ten wiersz. ale jest nieźle.