W głębi
W czerni
Na dnie
Mam czasu mrok
Zaklęty w marach
Sennego koszmaru
Pięściami zaciskam
Na oczach powieki
Aż do spotkania gwiazd
Powolny ruch ciała
W przód i tył
Ogłasza sieroce cierpienia
Mantrowany szept
Gdzie jesteś
Prosto zadane pytanie
Niknie w głębi
W czerni
Na dnie
I tam pozostaje
[RainMaker]
Wiersz
·
17 stycznia 2001
-
IvenTekst mi sie podoba