woda kapie
- domyślam się że pani tego nie słyszy
prawdopodobieństwo utonięcia
paradoksalnie spada do zera zwłaszcza
gdy chodzi o moje objęcia
niepokoi mnie obraz w sypialni
zawieszona w próżni rzeczywistość na przezroczystej bibule
obelisk z krwi
i kości
podpisany damskim charakterem
pisma kolorowe
berberyjska ziemia na specjalne okazje
wcierana w czoło dla lepszego samopoczucia
wyglądu
kieruję kroki znakiem zapytania
ciężko wywęszyć winę
zalaną betonem
SZARADY
Jakint
Jakint
Wiersz
·
13 maja 2010
-
Justyna D. Barańskahehehe :D
-
JakintOkrutna ty.
-
Justyna D. Barańskaa tam, a tam. odbije się od betonu :P
-
Dominika CiechanowiczA z czego Hayde tak się cieszy?
-
Justyna D. Barańskabo ja znam "tajemnicę" tego tekstu :P
-
Dominika Ciechanowiczja też chcę
-
JakintHayde okazała się lepsza w pewnych konkurach. Ten tekst zajął second position, tuż za jej cerberami. Zasłużenie zresztą. :)
-
JakintZasłużenie że za, nie że namba cwaj. Bo zagmatwałem. :D
-
Dominika Ciechanowiczo!
-
Justyna D. Barańskaale ja się wcale nie śmieję z drugiego miejsca! to miało być raczej w stylu