cyrk

piotr binkowski

 

o czym może pisać poeta 
który swoje najlepsze orgazmy 
przeżył w internecie:
 
a. o miłości
b. o śmierci
c. o tęsknocie i szaleństwie
d. rymowane polityczne
 
spośród stu członków ankiety
żaden nie udzielił poprawnej odpowiedzi 
 
 
trzeciego grudnia piotr binkowski zginął w tragicznym wypadku
w pobliżu hotelu de playa w acapulco
wskutek uderzeń wnętrzem o ciało
a potem 
napisał o tym wiersz w którym pozdrowił
rodzinę znajomych przyjaciół
oraz wszystkie rzeczy widzialne i niewidzialne
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
piotr binkowski
piotr binkowski
Wiersz · 16 maja 2010
anonim
  • Kasia     Czyżewska
    ja, jako początkujący socjolog w kwestii merytorycznej - na pytanie w ankiecie nie ma poprawnej odpowiedzi. jest odpowiedź. chyba, że to taki myk. że trzeba udzielić poprawnej gdzieś, gdzie się nie da. a tekst bardzo dobrze się kończy.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • piotr binkowski
    ale się staram
    dzięki za komentarze:)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    łatwo się serfuje po internecie doznając orgazmu , trudniej dotrzeć do acapulco. ;-)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    kurde, miało być panie ^^

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    no! pani Binkowski, aleś pan poszalał :) niezmiernie mi się podoba i jako riposta na internetowe trele, i jako bicie na alarm o zderzenie treści z formą ("wnętrze o ciało"), co swoją drogą udało ci się!

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Dominika Ciechanowicz
    Zawsze można jeszcze głosować w plebiscycie na najlepszy orgazm w Internecie.
    A poważnie, to mnie się to podoba.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • piotr binkowski

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    w życiu tak dobrze się nie bawiłam jak dziś. wiwat Warmia!

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    a ja żyję. mi też jest przykro. nawet bardzo.

    · Zgłoś · 14 lat temu