Literatura

Rozmowa (wiersz)

Marta

zawstydzone gołe
słowa usiłują się połączyć
bezskutecznie

w czasie próby
wypaczony gest
niemy jak zatopione wraki

w morzu wyczuwalności
niedotlenieni duchowo
cierpliwi

wypijmy bruderszaft
aby nazwać rzeczy po imieniu
 

 

 

 

 

 

 


dobry 4 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Rita 17 maja 2010, 15:30
To zadziwiające, jak mały bruderszaft pozwala przejść do dużych rzeczy.

pozdrawiam
anastazja
anastazja 17 maja 2010, 19:43
okey Marta - ....nazwijmy rzecz po imieniu" coś mi tak pasuje, ale ja sie nie znam, wiec?........:))
Marta
Marta 17 maja 2010, 21:11
ok dziewczyny .. dzieki za wizytę. .Nie łatwo jest rozmawiać .. wiec może wypijmy tego B ..na dobry początek i zakończenie. Pozdrawiam
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 18 maja 2010, 20:59
mało:( idea ok. ale wykonanie -ledwo się zaczyna a już się kończy. dla mnie to nie na miniaturę stanowczo. na rozpisanie.
Marta
Marta 19 maja 2010, 16:43
rozpisalam go trochę KAsiu prosze pomóż.. CIE
Marta
Marta 20 maja 2010, 10:54
zawstydzone gołe
słowa usiłują się połączyć
bezskutecznie

w czasie próby
wypaczony gest
niemy jak zatopione wraki

w morzu wyczuwalności
niedotlenieni duchowo
cierpliwi

wypijmy bruderszaft
aby nazwać rzeczy po imieniu

Inna wersja .. inne odczucia .z pozdrowieniami
przysłano: 17 maja 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca