Rozmowa

Marta

zawstydzone gołe
słowa usiłują się połączyć
bezskutecznie

w czasie próby
wypaczony gest
niemy jak zatopione wraki

w morzu wyczuwalności
niedotlenieni duchowo
cierpliwi

wypijmy bruderszaft
aby nazwać rzeczy po imieniu
 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Marta
Marta
Wiersz · 17 maja 2010
anonim
  • Marta
    zawstydzone gołe
    słowa usiłują się połączyć
    bezskutecznie

    w czasie próby
    wypaczony gest
    niemy jak zatopione wraki

    w morzu wyczuwalności
    niedotlenieni duchowo
    cierpliwi

    wypijmy bruderszaft
    aby nazwać rzeczy po imieniu

    Inna wersja .. inne odczucia .z pozdrowieniami

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Marta
    rozpisalam go trochę KAsiu prosze pomóż.. CIE

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Kasia     Czyżewska
    mało:( idea ok. ale wykonanie -ledwo się zaczyna a już się kończy. dla mnie to nie na miniaturę stanowczo. na rozpisanie.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Marta
    ok dziewczyny .. dzieki za wizytę. .Nie łatwo jest rozmawiać .. wiec może wypijmy tego B ..na dobry początek i zakończenie. Pozdrawiam

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    okey Marta - ....nazwijmy rzecz po imieniu" coś mi tak pasuje, ale ja sie nie znam, wiec?........:))

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Rita
    To zadziwiające, jak mały bruderszaft pozwala przejść do dużych rzeczy.

    pozdrawiam

    · Zgłoś · 14 lat temu