Literatura

(...) (wiersz)

Basia

polski nobel
nobel dla poetki
nowy model
patriotyzmu?...
kocham szymborską
bardzo nowatorsko
bo bez tej miłości nie można żyć
i patriota być !!!
(1997)

fatalny+ 27 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
on
on 5 maja 2004, 17:58
rymy dziwne ladna lipa
przysłano: 17 stycznia 2001

Inne teksty autora

+++
Basia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca