Literatura

+++ (wiersz)

Basia

jak trudno być samotnym
wśród tylu ludzi
każdy z nich pyta
o zdrowie
o cel drogi
a żaden naprawdę
nie pyta o ciebie...
gdy ty chcesz zostać sam
zamknąć się w ciszy hałasu
on natrętnie pyta
co ci się stało
a chce pomóc jedynie sobie
(2000)

słaby 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kumkumrere 10 pazdziernika 2003, 01:30
beznadzieja w sumie prostacko ale za t oodzwierciedla to co poczulem przeczytawszy te wypociny
przysłano: 17 stycznia 2001

Inne teksty autora

(...)
Basia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca