Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Basia
(...)
(...)
Basia
polski nobel
nobel dla poetki
nowy model
patriotyzmu?...
kocham szymborską
bardzo nowatorsko
bo bez tej miłości nie można żyć
i patriota być !!!
(1997)
Lubię
Basia
Wiersz · 17 stycznia 2001
on
rymy dziwne ladna lipa
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści