(...)

Basia

polski nobel
nobel dla poetki
nowy model
patriotyzmu?...
kocham szymborską
bardzo nowatorsko
bo bez tej miłości nie można żyć
i patriota być !!!
(1997)
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 27 głosów
Basia
Basia
Wiersz · 17 stycznia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    on
    rymy dziwne ladna lipa

    · Zgłoś · 20 lat temu