jak trudno być samotnym
wśród tylu ludzi
każdy z nich pyta
o zdrowie
o cel drogi
a żaden naprawdę
nie pyta o ciebie...
gdy ty chcesz zostać sam
zamknąć się w ciszy hałasu
on natrętnie pyta
co ci się stało
a chce pomóc jedynie sobie
(2000)
Basia
Wiersz
·
17 stycznia 2001
-
kumkumrerebeznadzieja w sumie prostacko ale za t oodzwierciedla to co poczulem przeczytawszy te wypociny