zło we mnie wytapia się doszczętnie
przemienia w lak
wysłane listy zawierają zdania
przymknięte przecinkami
bo nie potrafię dokończyć myśli
zapominam
człowiek składa się z krwi i zamiarów
niszczącego tworzenia
zło we mnie wytapia się doszczętnie
przemienia w lak
wysłane listy zawierają zdania
przymknięte przecinkami
bo nie potrafię dokończyć myśli
zapominam
człowiek składa się z krwi i zamiarów
niszczącego tworzenia
pointa, dla mnie świetna.
bo nie potrafię dokończyć myśli" - a można przymknąć przecinkami? tak jak drzwi się przymyka, ale nie zamyka do końca?
niszczącego tworzenia "
To jest świetne !!!!!!!!!!!!!!