...

Tabono

 

Gubią się moje myśli
szukając ucieczki w labiryncie języków

Plącze się język
w gąszczu refleksji

"Basta"! krzyczę

I ziewam bezglośnie
zaciągając się kolejnym papierosem
Tabono
Tabono
Wiersz · 28 maja 2010
anonim
  • Krystian T.
    słabo mi tu, niestety. i jeszcze bez tytułu. same zużyte rekwizyty. i dwa razy język. słabo.

    rady- poezji bardzo dużo czytać i śledzić nas, by uczyć się na naszych błędach.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    słabo mi tu, niestety. i jeszcze bez tytułu. same zużyte rekwizyty. i dwa razy język. słabo.

    rady- poezji bardzo dużo czytać i śledzić nas, by uczyć się na naszych błędach.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    oj, przepraszam, pan wywrotek zrobił mi psikusa i znów zduplikował komentarz:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marcin Sierszyński
    "Bezglośnie"? Bez-przypiśnie? Cóż za materia językowa, nie powstydziłby się i największy lingwista. ;]

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    no ale weź bez-przypiśnie ziewaj, to chyba niewykonalne

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marcin Sierszyński
    *


    * - [onomatopeja] dźwięk wydawany przez osobę znużoną bądź zmęczoną.

    Da radę? Da. ;)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    przypiśnie jest :-)

    · Zgłoś · 14 lat