Raport po ostatnim wywiadzie środowiskowym.

Krystian T.

Dla oli- ulubionej komentatorki z Wywroty,
która zrobiła nam psikusa i dwa lub trzy dni temu poszła
sobie w świat i zostawiła mnie i resztę Wywrotowiczów na
pastwę losu.
Zostanie na zawsze w naszej głębokiej pamięci.


Ona siedzi.
Siedzenie przysparza kłopot ze względu
na chiralność- lustro stoi za daleko odbicia.

Ucieka mi w uśmiech. Nigdy nie potrafiła
uśmiechnąć się prosto w twarz. Pozżerać słów
zadowolonych z własnego pasożytnictwa.

Zabrakło tu pomysłu- możliwości wypowiedzenia się na dany
temat bez pobrudzenia rąk atramentem. Teraz
zaczeka długo na łaskę i niełaskę.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Krystian T.
Krystian T.
Wiersz · 30 maja 2010
anonim
  • afronautix
    ciekwawe, acz motyyw z lustrem trochę banalny, poza tym... wyśmienite.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Ce.
    zdecydowanie druga - ucieka mi w śmiech, pasożytnictwo. tak tak.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ''Ucieka mi w uśmiech. Nigdy nie potrafiła
    uśmiechnąć się prosto w twarz'' - powiem przewrotnie, że dla mnie to smutne. Ludzie, którzy potrafią uśmiechać się tylko do siebie pewnie nie mają lekko, ale bywa i tak.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Krystian T.
    nie, nie, nie... powód jestb absolutnie niesercowy, z czego ja cieszę się niezmiernie.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Chyba nie złamałeś kobiecie serduszka, co? To musiała być jakaś wyjątkowa persona, skoro się tak wszyscy przejmujecie. Szkoda, że nie miałam okazji poznać.
    Nikt się nie wypowie w sprawie wiersza? Przyznam, że kojarzy mi się z jakąś wesołą rozmową o tworzeniu literatury, przez internet, albo telefon. W każdym razie nie twarzą w twarz. Nigdy nie byłam dobra w interpretacjach, o analizie nie wspominając, więc pewnie się mylę. Przyszłam tu tylko poczytać i muszę przyznać, że w tym wypadku zrobiłam to z przyjemnością.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Krystian T.
    niestety nie odzyskamy jej. i to z mojego powodu, o którym nie chciałbym wspominać..............

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    i jak pertraktacje idą?

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    O! Pan Krystek wszystkim będzie stawiał taki pożegnany pomnik? Miło. Bardzo miło. Może też się kiedyś doczekam.

    Nawracać, jeśli warto! Zawsze lepiej poczytać sobie jeden dobry tekst więcej.
    Co do wiersza [bo tu przecież o wiersze chodzi, prawda?] - interesujący pomysł. Podobnie jak Pan Marszyński nie potrafię napisać o nim nic konstruktywnego, ale na pewno ktoś taki się znajdzie.
    Pozdrowienia dla uciekinierki!

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Krystian T.
    już wiem te komunały. a odeszłą nie wiem czemu, ale próbuję ją jeszcze nawrócić. mam nadzieję, że skutecznie. na chwilę obecną rozmawiam z nią o tym. :)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Krystian T.
    komunały??? tzn???

    · Zgłoś · 14 lat temu
Wszystkie komentarze