czerstwy chleb na rogu stołu
karmię się ciałem niebieskim
kobiety mają opływowy kształt ciał a
zlizane maniery
kłócą się z żółcią paznokci
puszczam wodze niech świętują
zagryzione dni wygłodniałych warg
czerstwy chleb na rogu stołu
karmię się ciałem niebieskim
kobiety mają opływowy kształt ciał a
zlizane maniery
kłócą się z żółcią paznokci
puszczam wodze niech świętują
zagryzione dni wygłodniałych warg
1 czerstwy chleb na rogu stołu
2 karmię się ciałem niebieskim
3 kobiety mają opływowy kształt ciał a
4 zlizane maniery
kłócą się z żółcią paznokci
5 puszczam wodze niech świętują
6 zagryzione dni wygłodniałych warg
zatem - nie kupuję tego....................................może ktoś, kto lubi wyliczanki
kobiety mają opływowy kształt ciał a"
Już tu taj mnie przystopowało ciało w ciele....drugie zupełnie zbędne. wystarczy " opływowy kształt.