pełniejszy o pole do popisu
po łokcie zagrzebany
w klęczniku słów
kto powiedział że być
nie będzie
zapuchnięty od słuchu fonendoskop
chyba tylko
zramieniałem
między głową a twoją poduszką
pełniejszy o pole do popisu
po łokcie zagrzebany
w klęczniku słów
kto powiedział że być
nie będzie
zapuchnięty od słuchu fonendoskop
chyba tylko
pole
popisu
po
powiedział
ciekawe - co jest tutaj cechą.....................................