Wtórne parzydełko

Janik

 

pełniejszy o pole do popisu
po łokcie zagrzebany
w klęczniku słów
kto powiedział że być
nie będzie
zapuchnięty od słuchu fonendoskop
chyba tylko


zramieniałem
między głową a twoją poduszką
Oceń ten tekst
Janik
Janik
Wiersz · 4 czerwca 2010
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    po prostu pasuje pomysł (tak żeby się utrzymać w tutejszej poetyce). "zramieniałem" - ładne słowo.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • kulkinamole
    Pasuje mi ta instrumentacja, podkreśla wrażenie "pełności".

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Janik
    niech pomyślę.. :)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    pełniejszy
    pole
    popisu
    po
    powiedział


    ciekawe - co jest tutaj cechą.....................................

    · Zgłoś · 14 lat temu