ty taki wystraszony
wspominałeś o kochaniu i tęskniłeś
po czasie zrozumiałeś
że ta oto wizja przyszłości
uczyniła cię szlachetnym
a śmierć
Strzegła cię we własnych dłoniach
tuląc i dbając o ciebie
a ja
zakochany
w tych psich źrenicach
„cie
tuląć”