Ślub

Ichiae Lucsav

Tłum rozbawiony
Teraz w nas ryżem rzuca;
Zbieram dla dziecka.
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 18 stycznia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    XXL
    Kiepsko, niestarasz się

    · Zgłoś · 21 lat