DO DIABŁA

Jakint

diabeł
diabeł
pokaż rogi
dam ci nogi od stonogi

herbatników kieszeń
pełną
czapkę w kratkę
koloratkę

diabeł
diabeł
spierdalaj!

 

 

 

 

 


 

 

 

Oceń ten tekst
Jakint
Jakint
Wiersz · 8 lipca 2010
anonim