toast nie za wcześnie

Grzesiek z nick-ąd

może gdybyś nas bardziej dopieścił
wiarą w siebie nie wiecznym czekaniem
nic by było tam gdzie jesteśmy
zaklepane w modlitwach na amen

wiersze pewnie by były łatwiejsze
nosy krótsze o kilka spowiedzi
a kichanie na wszystko i szczęście
niezależnie czy sadzasz czy siedzisz

rozwalony w niebiańskim fotelu
bez gazety bez kapci bez trudu
gdy nieliczni wybrani z niewielu
wymagają pomszczenia i cudów

może gdybyś nas bardziej uściślił
w jedno dobre że człowiek to człowiek
coś by było tam gdzie byliśmy
śmierć wyśmiana radosnym na zdrowie
_________________

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 12 lipca 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ........................................... krótsze o kilka spowiedzi"

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marta
    zaskakuje i zachwyca . pzdr

    · Zgłoś · 14 lat