zniknąłeś
wraz z kluczem
do nieskalanego szczęścia
mam nadzieję
że jeszcze tylko chwilowo
zniknąłeś ...
jak dobrze
że mam skrzydła
choć nazbyt ciężkie
jak dobrze
że mam ciebie
choć ciebie nie ma
zniknąłeś
widziałam przecież
bramy raju zamknięte