cierpię na zespół doskonalenia
zawodowego unikania obrazów w których mieszkasz
trzydziesci sześć i sześć
klatka
dom
ściany do rozbiórki
zapalone lampy rozgrzewają
kręgi szyjne pod szalikiem z brzozowej kory
cień
rzuca się pod nogi
głodny
szalunek w formie stopni
ciepła
Przepraszam Tomka i Kubę wprowadzone zmiany. Jeśli tekst nie jest na miarę ich ocen po wprowadzonych apdejtach, obliguję się do jego usunięcia.
Ir - inaczej szalunek.