krwawienie widoczne było z odległości jednego metra
sześciennego ściegiennego strzemiennego
byle wiotkie ciało
ubrać w poliestrowy garnitur
łatwiej trupa który nie ma pretensji do trzeciego świata
czwartego wymiaru
sprawiedliwości społecznej w sklepach społem
do rana
kaszanka winna się przegryźć
DYCHOTOMICZNY
Jakint
Jakint
Wiersz
·
18 lipca 2010
,,...strzemiennego... :)
...ciało
ubrać w poliestrowy garnitur
łatwiej trupa który nie ma pretensji do trzeciego świata
/.../
sprawiedliwości społecznej w sklepach społem''