bywało że miałem lepsze dni
bandaże z datą wstecz to recydywa
naglący wypadek
z kłamania wyrasta się po czasie
przeszłym przyszłym teraźniejszym
zostają ślady jak trajektorie
lotu niepotrzebnego
awizo zamiast niedzielnego gościa
ostatni kiosk uległ likwidacji
mój ruch
REPETA
Jakint
Jakint
Wiersz
·
19 lipca 2010
-
Justyna D. Barańska"awizo zamiast niedzielnego gościa" dobre to :)