Zagubione dusze, płaczące dzieci Mandali, przewidziany świat.
Koniec, przyjaciel!
Przychodzi niespodziewanie, w kwiecie lilii. Błądząc w snach.
Odpowiedź nieznana
Gdzie ta śmierć pustynna, oczekiwana przed snem?
Tyle słów wypowiedzianych, i niewypowiedzianych.