Memento mori

Wiktor Kaczmarek

Na bladej ścieżce do modlitwy lasu

jak dziecko na złote i złote

płonąca płakała

własciwie to juz sie zdarzyło

prawda leży w dymie wśród gór wysokich

to seksualne kłamstwo

to sie nigdy nie zdarzyło

zauważył śmierć

Oceń ten tekst
Wiktor Kaczmarek
Wiktor Kaczmarek
Wiersz · 25 lipca 2010
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    zlepek słów poezji jeszcze nie czyni. popracuj nad tekstem, bo warto.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    dobieranie słów, by wyszło efektownie, a brzmi efekciarsko.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "Na bladej ścieżce do modlitwy lasu
    jak dziecko na złote i złote ........................................... to się - zaczkało ?
    płonąca płakała
    własciwie to juz sie zdarzyło .............................................!
    prawda leży w dymie wśród gór wysokich
    to seksualne kłamstwo
    to sie nigdy nie zdarzyło ...........................................
    zauważył śmierć"


    może by tak poprawić obykowanie diakrytyczne zanim się wklei?!

    poza tym..................przeinwersjonowane dobitne cliche

    · Zgłoś · 14 lat temu