pocałuj mnie dzisiaj
bo jutro będę
o dzień starsza
o dzień brzydsza
o dzień głupsza
pocałuj mnie dzisiaj
bo jutra już nie będzie..
pocałunek
Izabela
Izabela
Wiersz
·
27 lipca 2010
-
Kuba Nowakowskiskoro "jutra już nie będzie.." to nie ma się co martwić, że będziesz starsza, brzydsza lub głupsza... :)
-
Izabelataa;) w interpretacji też jesteś dobry;)