pocałunek

Izabela

pocałuj mnie dzisiaj
bo jutro będę
o dzień starsza
o dzień brzydsza
o dzień głupsza
pocałuj mnie dzisiaj
bo jutra już nie będzie..

Oceń ten tekst
Izabela
Izabela
Wiersz · 27 lipca 2010
anonim
  • Izabela
    taa;) w interpretacji też jesteś dobry;)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Kuba Nowakowski
    skoro "jutra już nie będzie.." to nie ma się co martwić, że będziesz starsza, brzydsza lub głupsza... :)

    · Zgłoś · 14 lat temu