Piaskowy ogród

Wiktor Kaczmarek

Przejdź sie ze mną, w resztki łagodnego snu.

Popatrzmy razem, jak słońce naszych myśli wstaje, by ogrzać świt.

Czy widzisz to błękitne niebo?

W tym ogrodzie piaskowym, jak owoc smakuje, niedoczekane.

Obmyj z twarzy wrażliwy czas.

Jestem już zmęczony tą nienasyconą nocą.

Przyjaciele których, nie znamy, już nas opuścili.

Oceń ten tekst
Wiktor Kaczmarek
Wiktor Kaczmarek
Wiersz · 29 lipca 2010
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    Przecinki to żeś na oślep poupychał:)
    Tekst do dopracowania.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "W tym ogrodzie piaskowym, jak owoc smakuje, niedoczekane."


    perełka..........................blichtru i "nicniepowiedzenia"

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Te przecinki...ee... wyglądają dziwnie.
    Błękitne niebo? To dość wyświechtany epitet, nie sądzisz? U mnie nie ma błękitnego. Jest angielskie, niestety... więc za oknem go nie widzę, za to czytam/słyszę w osiemdziesięciu procentach piosenek i wierszyków dla dzieci...
    Całość spływa po mnie jak woda po psie, nie zatrzymuje. No cóż, może następnym razem. ;)

    · Zgłoś · 14 lat temu