Origami

guwno

Kiedyś podróżowałem wracając zawsze do

papierowego domu

który wreszcie rozbłysnął

czerwonym światłem w przedpokoju

 

zamazując wszystkie czyste karty ścian

zostawił mi spis treści

który chowam w nowym

papierowym mieście

guwno
guwno
Wiersz · 1 sierpnia 2010
anonim
  • Justyna D. Barańska
    i oczywiście nie wiem, kim jest autor xD

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    czy to ma jakieś znaczenie kto zacz?


    ...............................jest tyle ciekawszych miejsc

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    tak jakby twój komentarz coś wnosił

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    och,no tak - wybacz, iż ująłem pohańbieniem tak znakomitą palmę pierwszeństwa..................konstruktywnego komentarza awatara z gwiazdką...

    · Zgłoś · 14 lat
  • guwno
    Dziękuję za wyczerpujące komentarze.

    · Zgłoś · 14 lat