***

Kasia Czyżewska

 



nie pisz dla mnie wierszy ponieważ
zupełnie nie potrzebuję żebyś mnie nazywał

kiedy koniec mojego włosa rozwidlony przebiega
w twój krwioobieg
a mój krwioobieg
zamyka się na twoim napiętym łuku brwiowym


nie pisz dla mnie wierszy ponieważ
to zupełnie nie może cię pocieszyć
 

Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska
Wiersz · 6 sierpnia 2010
anonim