nie pokusiłbym się o dialog z literaturą
wypięła się koleżanka zero pokory w sobie
nic tylko wziąć i wyprostować
stara kaleka
nosiłaby same ciężkie bierzma
udając cierpiętnicę teleportowaną wprost ze stosu w Salem
może łatwiej pójdzie z literatką
Nie napisze taki nic dobrego.
- powtarzając za Kochanowskim. :)