Ten
Który napełnia moje serce nadzieją
I kocha ponad życie
Ten
Który sprawia, że chcę żyć
Ten
Właśnie anioł
Zabił moją duszę
Pozwolił
By umarła na krzyżu
W męce Jezusa
Ten
Któremu poczęłam dziecko jedyne
Które zabił
By Bóg nie dowiedział się
O istocie niewinnej
Anielsko człowieczej
Święty morderca
Przeklęty
Anioł
Dał życie
Odebrał
Umarł znienawidzony
Poczęłam dziecko Anielskie
Prawdziwe
Umarłe
Bóg ukarał
Anioła ojca
Bo zdradził
I zabił
Anioła skrzydła
Mi pozostały
Znienawidzone prawdziwe