Iluzja

ain

Wywracany, pomiatany, odwracany

Może z drugiej strony nie widać bólu?

Poniżany, wyśmiewany, usypiany

Może następnego dnia nie będzie po tym śladu?

Zdradzony, poraniony, przytulony

Z czasem przebaczy?

Krzyk, płacz, błaganie

Zakryjcie me oczy i uszy.

 

Po cichu zamknę drzwi i wszystko zostawię.

Klucz gdzie schowasz?

W pięknym miejscu.

W pięknych miejscach nie szukasz zła.

ain
ain
Wiersz · 17 sierpnia 2010
anonim
  • Ir
    Oj, nie. MImo całej mojej sympatii dla młodych piszacych ludzi - NIE !
    ...any, any, any...ony, ony, ony.............to rozwaliło wiersz.
    Tylko ostatni wers mi się podoba.

    · Zgłoś · 14 lat