GABINET ODMOWY BIOLOGICZNEJ

Jakint

przyrząd do kochania odmieniam przez przypadki
stół z nawoływanymi osobami z zewnątrz
wygląda suto

trzy znamiona na ramieniu jak doczepione pagony
kapitański mostek
ze sterem trzymanym swobodnie w dłoniach

mocowanie nocowanie sprzężenie

od jakiegoś czasu nie przyjmuję odpowiedzi
negatywnych strzemion
które piętrzą się tworząc Babel

recepty z recyklingu wznoszę za moje
zdrowie

Oceń ten tekst
Jakint
Jakint
Wiersz · 3 września 2010
anonim