kiedy dorośniesz będę już za stary
na wszystkie minki zabawy i fochy
będzie laseczka będą okulary
i życia trochę
wtedy już mądra by zrozumieć słowa
których prócz ciebie nie zdradzę nikomu
dlaczego siwa kosmykami głowa
i w innym domu
tymczasem póki życia nam przybędzie
nim zakurzoną w kącie znajdę fajkę
o kraju dobrym gdzie szczęście jest wszędzie
poczytam bajkę
pozdrawiam:)
Nietzsche
Lubię ciepło Twoich wierszy.
Zatrzymujesz mnie w tej spokojnej wizji kochającego ojca, który prowadzi swoje dziecko, ale nie próbuje posiadać!
ale to z przypadku wyszło
Szczerze chcę,żeby ktoś naprawił twój błąd w ocenie, bo teraz to nie mam prawa do tej gwiazdki;)
Pozdrawiam.